Refusion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Refusion

Alianční guilda působící na českém free serveru Ares.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Kumarr - resto druid

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
pospikuba

Poèet pøíspìvkù : 4

Kumarr - resto druid Empty
PříspěvekPředmět: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeThu 28 Mar - 18:06:42

Nick: Kumarr
Class: druid
Race: night elf
Main spec: resto / off spec :balance
Talenty:
armory: http://tbcarmory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Ares&cn=Kumarr
Jaké máš zkušenosti s touto class?: hraju only druida už asi 5 let , jak pve tak pvp , na tbc sem prošel all instance takže znám taktiky až po swp
Jak dlouho hraješ WoW?: 5let
Played postavy: 12 dní 16hodin
Předcházejicí guilda/y: silver hand
Důvod odchodu z předcházející guildy: guilda je málo aktivní za celou dobu co jsem tam byl jsme byli jen jednou kz a nedopadlo to slavně, nechodí vubec 25 man raidy to mi taky vadíí Crying or Very sad lidi jsou tam v pohodě ale prostě aktivita je na špatné urovni Sad

Equip: Kara/heroic jak na balance tak resto

Talent build:
u pve druida all do resto ...

Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.:

Screen z raidu: (nepovinné)

Profese +skill:
Enchanting 250+
tailoring 250+

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Ano
Máš nějaké alty?: nn jak říkám hraju only druida Smile
Čím nám můžeš být přínosem ?: jsem solidní heal , znám taktiky na all instance ,po dokončení profesí mužu enchovat lidem věci Smile na ssc mi chybi už jen grul Laughing
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : v postatě nonstop
Proč právě Refusion ? : Jste dobrá guilda , líbí se mi že progresujete 25 man raidy , lidi od vás mají pěkný gear a skill , určitě jste pohodový lidičky cyclops
Město: Uničov - kousek od Olomouce
Věk: 19
Znáš někoho z Refusionu?: Poky
Pár věcí o sobě: JSem normální puberták Very Happy hodně sportuju , posiluju , ve volném čase se venuji workoutu četbě , hry na pc , seberealizace atd.

[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kuba/Plocha/hudba/World%20of%20Warcraft/Screenshots/WoWScrnShot_012211_193053.jpg[/img]

přihlašku jsem dělal na rychlo momentalně jsem dost ukvapeny takže nemužu postnou armory nebo screen za to se omlouvám .
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

PříspěvekPředmět: Re: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeThu 28 Mar - 18:29:33

Ahoj,
koukám že zkušenosti asi nějkaké mít budeš. K příhlášce se nebudu nijak vyjadřovat. Na to že máš played 12dní equip docela slabej tak z 85% rare soudím podle toho co vidím na Armory.
Když se někam hlásím snažím se být v tom nej Equipu co mám.
Jinak hlásíš se jako resto ale Equip máš na sobě podivnej a navíc pvp..
Jinak že jsi ukvapený (tě neomlouvá) a přihláška je dejme tomu neúplná.

Ale hlavně druidů máme víc než dost jak balance tak i resto a feral navíc aktivních.

U mě NE

Elune s tebou ;-)

Hrouza

*Nechť se vyjádří další*
Návrat nahoru Goto down
pospikuba

PříspěvekPředmět: Re: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeThu 28 Mar - 19:44:21

to jsem měl na sobě eq za balance.. pve resto mam good 1500 bh a skoro 500mr
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

PříspěvekPředmět: Re: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeThu 28 Mar - 20:04:25

Dobrý v pohodě proto jsem to napsal tak jak sem to napsal ale pořád platí to že druidů je víc než dost ..
Návrat nahoru Goto down
Zachynko

Poèet pøíspìvkù : 45

PříspěvekPředmět: Re: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeThu 28 Mar - 23:26:55

Ja osobne nehovorím nic, mna by zaujimalo koľko druidov bude na najbližšom Raide a koľko ich je vôbec ready ...podľa toho by som sa potom aj vyjadril.kebydaco /w me ingame zachynko...
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeThu 28 Mar - 23:37:50

Nejsem uplně proti. Menší přetlak vytřídí lepší kusy. Záleží na eternovi co s tim provede Smile
Návrat nahoru Goto down
pospikuba

PříspěvekPředmět: Re: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeFri 29 Mar - 6:58:10

já vím že máte hodně resto druidů ale ptal sem sem zachynka jestlí má cenu psát tu přihlášku , odpověd zněla : určitě ano .. , tak jsem to zkusil
Návrat nahoru Goto down
Zachynko

Poèet pøíspìvkù : 45

PříspěvekPředmět: Re: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeFri 29 Mar - 9:47:37

Urcite to cenu malo,stojim si za tým a ide o to ze keby si bol invnuty co nieje podľa mna zlý nápad tak budes bojovať o svoje miesto co nám aspon zaisti ze každý bude robit svoje maximum.A zasa resto druidov mame ale nie az tak moc,teda uvidíme ich aktivitu na najbližšom raide.
Návrat nahoru Goto down
Eterno

Poèet pøíspìvkù : 17

PříspěvekPředmět: vzít a prověřit   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeFri 29 Mar - 16:13:06

Lidí máme sice dost, resto druidy nevyjímaje, ale některým by slušelo ještě tak 3x - 4x jít Karazhan, než budou zkoušet něco většího. Může se tak stát, že někteří, kteří s náma hrají delší dobu, ale nebyli ochotní zapracovat na lepším equipu (nebo prostě nemají přes týden tolik času), se ocitnou na druhé koleji kvůli novým hráčům, co už přišli naequipovaní a připravení do progressu. Škoda pro ně, dobře pro gildu, ale ve finále opět rozhodne, kdo se jak bude snažit. Jakmile začneme progressovat SSC, dostanou přednost lépe equipnutí hráči, ale EP/GP bude vždycky hrát do karet těm, kdo chodí pravidelně.
V gildě je místa dost a někomu třeba bude víc vyhovovat mírnější tempo, Karazhany a do SSC se podívá, až bude mít špička gildy equip a nebude se jim chtít. I tahle varianta je podle mě ok, ale jakmile bude někdo pyskovat, že na něj nevyšlo místo, může velice rychle vidět dveře, co mají z venku kouli.
Takže za mě PRO, ale budeš se muset snažit fešáku, osobně dávám přednost lidem milým a vychovaným, co projevují snahu, nenadávají a nepodléhají představě, že se celý svět točí kolem nich.
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitimeSun 31 Mar - 10:13:49

Eterno je PRO.
PŘIJAT PROSÍM O LOCK.

Napiš si někomu o invite Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kumarr - resto druid   Kumarr - resto druid I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kumarr - resto druid
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» MardaX Resto Druid
» Homlesak - Druid
» Caramell - RESTO/ELE shaman
» Hailey - resto / enha shaman

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Refusion :: Refusion :: Přihlášky-
Přejdi na: