Refusion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Refusion

Alianční guilda působící na českém free serveru Ares.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Detira-mage

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Detira

Poèet pøíspìvkù : 3

Detira-mage Empty
PříspěvekPředmět: Detira-mage   Detira-mage I_icon_minitimeSat 30 Mar - 11:05:02

Nick: Detira
Class: Mage
Race: Gnome
Spec: Fire
Talenty:prozatim kombinace s arcane (úspora many), pak se mohu přizpůsobit na kombinaci s frost
Zkušenosti: s magem jsem prošel pár TBC serverů(Insomnia, Narnias, Twin před odtsavením), dále Narnias (WoTLK). PVE hraju asi 3-4 roky
Předešlé guildy: Furious Gorillas, Fi,
Důvod odchodu: rozpad, změna serveru
Equip: Heroic

Screen: screen nemám, ale jsem na FI stránkách Very Happy ( http://www.fakeit.estranky.cz/fotoalbum/karazhan--twinstar--7.8.2011/ ) jako Detira (n. elf, h. priest)
Profese:Enchanting (350),druhý stále volím

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : ANO
Alti: Detiro(Holy pala)
Čím nám můžeš být přínosem ?: Jsem ochoten pomoct lidem v guilě(hera, q, preq atd.), jsem ochoten se naučit taktiky a připravit se na raid
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : jsem student, nejvíce asi pátek/sobota
Proč právě Refusion ? : Hledam solidní guildu s dobrým sociálním zázemím, Poky mi dal slušný obrázek.
Věk: 18
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 49

Detira-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Detira-mage   Detira-mage I_icon_minitimeSun 31 Mar - 10:10:27

Možná to bude znít dost blbě, ale nemáš tam odkaz na armory. Doplň. Pak si to přečtu Wink
Návrat nahoru Goto down
Detira

Detira-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Detira-mage   Detira-mage I_icon_minitimeSun 31 Mar - 13:33:41

Návrat nahoru Goto down
Zachynko

Poèet pøíspìvkù : 45

Detira-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Detira-mage   Detira-mage I_icon_minitimeSun 31 Mar - 14:07:37

Nehovorím ze nemáš skill,podľa eq si ale nebol este ani len kz. Ako main mage našej guildy ti Radim dat bd na 750+ a hit na 12%+ ...bez toho to nepojde,na raidoch ktoré chodíme my musíš mat aspon tento základ,ked to budes mat myslím ze nieje problem ťa zobrat.zatial za mna NIE
Návrat nahoru Goto down
Detira

Detira-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Detira-mage   Detira-mage I_icon_minitimeSun 31 Mar - 16:25:59

Dobře chápu vaši nevoli k mému equipu, protože raidy na vyšší úrovni už přece jenom nějaké equipové požadavky mají. Bohužel jsem na tomto serveru byl vždy bez guildy (nechci je opouštět po tom, co jsem se trochu equipnul na úroveň vyšších guild) a z hera se ty epické věci opravdu velice těžce získávají (o world kara ani nemluvím), takže nemám ponětí, kde bych se mohl doequipovat (z repky teď budu mít max dagger plus off z boyek). Nemám potřebu se nutně účastnit T5 raidů, stačí mi občas to vedlejší KZ, než se dostanu aspoň na váš průměr.
Díky
Detira
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

Detira-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Detira-mage   Detira-mage I_icon_minitimeThu 4 Apr - 21:03:03

Jiná G

Lock
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Detira-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Detira-mage   Detira-mage I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Detira-mage
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kaabelson - Fire Mage