Refusion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Refusion

Alianční guilda působící na českém free serveru Ares.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Ownag - elemental shaman

Goto down 
+3
Zachynko
Hrouza
Ownag
7 posters
AutorZpráva
Ownag

Poèet pøíspìvkù : 4

Ownag - elemental shaman Empty
PříspěvekPředmět: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeWed 3 Apr - 18:31:47

WoW
Nick : Ownag
Class : Shaman
Race : Draenei
Main spec : Elemental
Talenty : 41/xx/20

Jaké máš zkušenosti s touto class? : Od kedy hram World of Warcraft tak hram shamana primare. Vacsinou enha ale Twinstar hram vylucne elemental .
Jak dlouho hraješ WoW? : 5 rokov cca s prestavkami
Played postavy : 20 days
Předcházejicí guilda/y : Soldiers of Light
Důvod odchodu z předcházející guildy : "Neprofesionalny pristup vedenia" .. radsej poviem na TS, je to na dlho pisat Wink

Equip: Kara/BoJ/Craft/PvP

Talent build:
Talentys http://calculators.iradei.eu/talents/shaman.htm?5500011503001535105100000000000000000000005204301005000000000

Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.:
http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Ares&cn=Ownag

Screeny nemam :/ Mam novy NTB, vsetko je zmazane ..

Profese +skill:
Skining 375
Leatherworking 375
Od T6 idem tailoring + jwl Wink

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Este nie, snad zajtra dorobim obe.
Máš nějaké alty?: Nie
Čím nám můžeš být přínosem ?: Svojim svojskym pristupom, ochotou pomahat druhym, poradit, vyviest z omylu a pod. ( Mal som guildu na Feenixe [ tiez TBC, T5 sezona ] ale zabalil som to )
Jste schopni používát TS3 ? : Ano + mikrak mam ( Rad si pokecam aj ked nie je raid, aspon zbehne cas )
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : Kvoli zraku nemozem byt na raidoch nonstop kazdy den, cize tak 3x do tyzdna, ked dorobim predQ na The EYE uz budem behat len T5 .
Proč právě Refusion ? : Neviem, bol som osloveny hracom Ezekiel , aby som si k Vam podal prihlasku ( pisal som na worldcz, ze hladam guildu ) . : ) A rad by som sa dostal do dobreho kolektivu ludi, co hraju WoW pre zabavu a potesenie : )

[Real Informace]
Město : Svidnik ( Slovensko - vychod )
Věk : 18
Znáš někoho z Refusionu? : Nie
Pár věcí o sobě : Volam sa Maros, mam 18, byvam v malom meste Svidnik. Momentalne studujem na gymnaziu, snad o 2 roky sa dostanem aj na nejaku vysoku skolu ( matura bude z MAT-FYZ Razz ) . WoW hram pre zabavu, pre tie sialene hlasky a prihody z TS a pod. ZIaden NO LIFER. Vo volnom case len relaxujem, pocuvam hudbu ( rock, punk, altern, DnB' , drumstep, elektro, house ) , sadnem na pivko k futbalu alebo dobremu filmu : ) Relaxacne hravam futbal a florbal. Tak snad som vas oslovil mojou prihlaskou, budem len raz za kladne postoje Razz Mozno vam pride prehnana, ale to je sila zvyku : )

Aloha
Ownag
afro
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeWed 3 Apr - 20:02:25

Ahoj,

pro mě přihláška pěkná. Napsal i něco o sobě což už říká něco o člověku.

Škoda, že máš na sobě PvP equip. Nevíme co máš do PvE ...
Pokud jsi měl G na T5kách, tak zkušenosti určitě budou bohaté jak kolem shamana tak i raidů.

Hraješ, protože tě to baví a taky kvůli lidem.

Já jsem určitě PRO. A nemám co bych dodal snad ještě zabrat na Equipu, aůe záleží jakej bude:)

Ale konečné požehnání ti musí dát Ezeikel Smile

Návrat nahoru Goto down
Ownag

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeWed 3 Apr - 20:11:05

Njn, bol som este jedno WSGcko random na zvysenie tlaku Very Happy

Do top equipu na T4 chyba T4 headka ( mam tu za BoJ + metac bez glyphu), shouldre zo SP ( treba T4 do top + zajtra dorobim Scyers aspon na honored Wink ), ruky T4 + 20 SD, legy T4 + rare zaplata na SD .
Aspon tak napisem, co mam, kedze dnes sa k NTB uz nedostanem Smile

Naposledy upravil Ownag dne Thu 4 Apr - 5:36:06, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Zachynko

Poèet pøíspìvkù : 45

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeWed 3 Apr - 21:14:08

Súhlasím s prijatím.ele sa nám zide a vidím ze mas fakt záujem.ked chces zober aj pár ľudí od vas Smile)
Návrat nahoru Goto down
Ownag

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeWed 3 Apr - 21:29:26

Kamo,nezoberem nikoho asi, kedze som leavol raid a guildu po tom,co som uz druhykrat vyhral token a dostal ho niekto iny z dovodu,ze je castejsie online a viacej progresuje. Pritom mi uz pri prvej vyhre bolo povedane,ze dalsi je moj. Ja oblbovacky nemam rad Wink Ale mozno sa niekto najde Smile
Návrat nahoru Goto down
Stormbolt

Poèet pøíspìvkù : 20

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeWed 3 Apr - 23:24:55

Za mňa ANO, vyzerá to na pohodového východňara Smile
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeWed 3 Apr - 23:48:48

MYslím, že ty T4 shouldery jsou horší než ty z SP, ale možná se pletu Smile Za shamana jsem TBC hrál před 5 lety Smile

K přihlášce:
Jsem ZA Smile
Návrat nahoru Goto down
Ownag

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeThu 4 Apr - 3:18:37

Tie shouldre mi treba na bonus z 4xT4. Smile + k tomu set z LTW .
Návrat nahoru Goto down
Ezeikel

Poèet pøíspìvkù : 14

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeThu 4 Apr - 9:48:21

Sám jsem ho oslovil, je třeba, aby v guildě byli alespoň 2 ele. Zatím jsem sám a budu rád, jak najdu někoho stabilního. Equip je pěkný a talenty jsou taky v pořádku. Já jsem PRO. Tímto ele shaman lock.
Návrat nahoru Goto down
Phoenixek

Poèet pøíspìvkù : 24

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeThu 4 Apr - 13:03:19

Jak říká Eze, většinou jsou v raidu resp. vždy 2 casters gruppy a jak víme s hitem to všici casteří mají nahnuté Very Happy. tudíž ele shamana v gruppě ocení, já osobně na tom, že eleho budu mít v gruppě stavím itemizaci a socketování. Takže jsem také PRO, za zkoušku se nic nedá a když se ukáže tvůj potenciál, nebude problém Smile
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitimeThu 4 Apr - 20:36:36

///PŘIJAT///
*LOCK*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ownag - elemental shaman   Ownag - elemental shaman I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ownag - elemental shaman
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Freyo-elemental shaman
» Caramell - RESTO/ELE shaman
» Hailey - resto / enha shaman

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Refusion :: Refusion :: Přihlášky-
Přejdi na: