Zdravim
Nick: Hurt
Class: Priest
Race: Night Elf
Main spec: Shadow
Talenty: 14/0/47
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Za priesta mám skúsenosti dokopy asi 2 roky do čoho zapadá BC asi rok za holy aj shadow (holy som mal main) a na deimose pve za shadow (naxx/ulduar) a v pvp za disco 2400+
Jak dlouho hraješ WoW?: Pridlho
už to bude cez 7 rokov
Played postavy: 17 dní
Předcházejicí guilda/y: Žiadna, respektíve netuším, postava je kúpená v aukci, na Deimose som prestal hrať s príchodom ToC, ten raid ma absolútne nebral, takže som mal chvílku pauzu od wowka a starý 2.4.3 twinstar ma bavil nesmierne, kde som mal prejdené po Maghteridona, takže by som sa teraz rád k tomu vrátil, dúfam, že Vy mi v tom pomôžete a že Vás tá kúpena postava neodradí
Equip: Kara/heroic/tailor set a zopár rare
Talent build: http://calculators.iradei.eu/talents/priest.htm?5002120130000000000000000000000000000000000503250510050103051551Armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Ares&cn=HurtScreen z raidu: Momentálne sa v ňom neviem screennut, každopádne klasika xpearl raid ui, omen, dbm, recount. V prípade potreby ale môžem potom dodať screen.
Profese +skill: Tailor 375
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ?: Na ramená exalted, na headku chýba 2000 shatar repky
Máš nějaké alty?: Nemám
Čím nám můžeš být přínosem ?: Pripravenosťou na raid, či už praktickou znalosťou bossov (aj ked si tie taktiky musím oprášiť v hlave, už to nejaký piatok bol) alebo flaskami/potkami, nesebeckosťou, nie som žiadny eq hunter a pravda dobrým DPS, žiadne low perfomance tipu neskoré reaplikovanie dotiek čo stojí drahé dps.
Jste schopni používát TS3 ?: ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ?: Každý deň 18-24:00 kľudne aj dlhšie.. semtam si ale v piatok/sobotu vyjdem s kamošmi.
Proč právě Refusion ?: hlavný dôvod bol recruit Shp a to že chodíte T4, čo mi akurát vyhovuje keďže som hľadal partiu ktorá si tiež robí/pomáha iným spraviť preQ na SSC a TK
[Real Informace] Město: Komárno, Slovensko
Věk: 20
Znáš někoho z Refusionu?: Nie, na Arese ešte bohužiaľ nepoznám nikoho, ale nie je problém sa zoznámiť
Pár věcí o sobě: Tak volám sa Tomáš, Študujem na Univerzite pedagógiu (angličtina/slovenčina) čo vlastne znamená že okrem pár týždňov skúškového mám asi 10 mesiacov prázdnin. Inak milujem svoju gitaru, PC a romantické prechádzky na pobreží Dunaja
Za odpovede (snáď kladné) ďakujem.