Refusion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Refusion

Alianční guilda působící na českém free serveru Ares.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Min - Warrior

Goto down 
+2
Skulinka
Minn
6 posters
AutorZpráva
Minn

Poèet pøíspìvkù : 1

Min - Warrior Empty
PříspěvekPředmět: Min - Warrior   Min - Warrior I_icon_minitimeWed 17 Apr - 18:08:06

[WoW]
Nick:Min
Class: Warrior
Race: Draenei
Main spec: Protection
Talenty: http://www.enturion.net/talent_calculator/talents.html?en&warrior&350003010000000000000000501000000000000000000055511033001103501351

Alebo

http://www.enturion.net/talent_calculator/talents.html?en&warrior&050003000000000000000000550000000000000000000055511032022103031351

Podľa situácie Smile

Jaké máš zkušenosti s touto class?: Hrám warriora od začiatku mojej WoW "kariéry", pradávno na Narniase, potom Mystiq, Twin, Neskôr však prevažne Arena Tournamen.
Čo sa týka PvE, prešiel som všetko, čo sa na freečkach prejsť dá, jediný Boss, ktorého som nikdy nebol je Kapor v SSC, nikde totiž nefungoval, v SWP som bol max. po Twinsky. Smile
Čo sa týky PvP, na každom servery som časom nahral rating 2200, na Arena Tournamente sa mi to podarilo iba raz Smile
Svoju classu ovládam, no vždy sa rád priučím Smile
Kara - FC
ZA - FC
SSC - Okrem Kapra FC
TK -FC
BT-FC
Hyjal-FC
Gruul/Magtheridon - FC
SWP - spomenuté vyššie
Jak dlouho hraješ WoW?: 5 rokov
Played postavy: 16 dní

Equip: Karazhan, 2xT4, Shield z Gruula, pravežne úroveň T4 Smile
Čo sa týka Fury EQ, je full epic až na 2 modré itemy.

Talent build:
Spomenuté vyššie

Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.:
Armory mi postavu nechce zobraziť, netuším prečo.
Bez problémov prídem na osobný inspect Smile

Profese +skill:
Engineering 365
BS 375
FA 375

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Áno Smile
Máš nějaké alty?:Altov nemám, predal som ich.
Čím nám můžeš být přínosem ?: Myslím si, že za tých pár rokov som bol prínosom pre veľké Guildy na rôznych serveroch, za zmienku stoja legendárne guildy ako Sanguineus Adamas, Guards of Dark, The Awakaned Path. Rád pomôžem a priniesť môžem dobrú náladu a radosť z hrania Smile
Jste schopni používát TS3 ? : Áno, aktívne s mikrofónom Smile
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? :Som schopný raidovať od 17:00 v podstate do 06:30.
Proč právě Refusion ? : Myslím, že táto otázka je zodpovedaná sama o sebe vzhľadom na situáciu servera, kto chce hrať na úrovni a aktívne, ste preň jednoznačná voľba, veľmi vás nepoznám, takže neviem zhodnotiť vaše klady a zápory, ale verím, že mi dáte šancu a ľutovať to nebudete.
[Real Informace]
Město: Košice
Věk: 18
Znáš někoho z Refusionu?: Poznám iba pár ľudí z videnia.
Pár věcí o sobě: Takže mám 18 rokov, som druhákom na gymnáziu v Košiciach, som nekonfliktný človek, verím v Boha no neverím v Cirkev, rád si zajazdím na skejte a nenávidim matematiku Smile

Ďakujem za váš čas strávený čítaním prihlášky =)
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 49

Min - Warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Min - Warrior   Min - Warrior I_icon_minitimeWed 17 Apr - 20:57:39

Hezká přihláška equip není špatný, ale .....
Já myslím, že tímto nastává celkem zapeklitá situace. Máme 2 dobrá prot warry a další 2 co by rádi tankovali. K tomu 2 feraly a 2 paladiny.
U dps waru by se možná místo našlo, ale záleží na powerovi a tobe co bys na fury spec říkal.
Návrat nahoru Goto down
Zachynko

Poèet pøíspìvkù : 45

Min - Warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Min - Warrior   Min - Warrior I_icon_minitimeWed 17 Apr - 21:24:28

Uz len Guard of Dark my stoja Za to ze asi vies svoju classu,pekna prihláška ale tankov Warrrov mameurcite full...je na tebe ci by si dokázal ist arms alebo fury...
Návrat nahoru Goto down
Gream

Poèet pøíspìvkù : 11

Min - Warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Min - Warrior   Min - Warrior I_icon_minitimeThu 18 Apr - 9:43:28

Pěkná přihlaška, podle ní určite pro, jenže war-tanků máme opravdu dost. Ať si to rozhodne CL(Powerfull).
Návrat nahoru Goto down
Eterno

Poèet pøíspìvkù : 17

Min - Warrior Empty
PříspěvekPředmět: chybějící armory   Min - Warrior I_icon_minitimeThu 18 Apr - 9:46:50

Návrat nahoru Goto down
Powerfull

Poèet pøíspìvkù : 14

Min - Warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Min - Warrior   Min - Warrior I_icon_minitimeFri 19 Apr - 10:40:48

Jako myslím si že Tank s takovým eq se bude hodit ale musi si udělat i furry eq což znamena udělat si z BS mace apod. Jsem pro.

Lock Přijat. Napiš mi in game S pozdravem Powerfull.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Min - Warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Min - Warrior   Min - Warrior I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Min - Warrior
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Svoby - Fury Warrior

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Refusion :: Refusion :: Přihlášky-