Refusion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Refusion

Alianční guilda působící na českém free serveru Ares.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Thorzo - Combat Rogue

Goto down 
+2
Zachynko
Thorzo
6 posters
AutorZpráva
Thorzo

Poèet pøíspìvkù : 1

Thorzo - Combat Rogue Empty
PříspěvekPředmět: Thorzo - Combat Rogue   Thorzo - Combat Rogue I_icon_minitimeThu 18 Apr - 20:34:08

Zdravím : )

Název postavy: Thorzo
Class: Rogue
Race: Night Elf
Main Spec: Combat
Talenty: 20/41/0 http://forum.twinstar.cz/files/special/tbctalentcalc/talents.html?en&rogue
Profese: Alch(EM)/Herb/Cook
Enchanty: Kompletní

Ted bych napsal něco málo o sobě:
Jmenuji se Ondra, bydlím v malém městečku v srdci Valašska - Rožnově pod Radhoštěm. Mam 21 let, pracujicí. Mezi me zaliby patří Fotbal, Rodina, Přátelé, Hudba, Knížky a samozřejmě wow Smile Zkušenosti s TBC - Téměř komplet chybí mi skalp Muru a KJ Sad . Rád bych se přidal do vaší guildy z důvodu rozpadu Sluneční Zátoky - spousta lidí přestala hrát jako i většina lidi na serveru. Příprava na raid z mojí strany je vždy 100%tní (flasky, potion, talenty, food etc.) - Je to jen hra ale proč jí nehrát pořádněSmile

Zkušenosti s classou mám letité a znalost classy 100%tní Smile Nemam problem s tim skočit nějaky hc / raid na zkoušku.
S Ts3 problém nemam a mám microfon.

Přínos pro guildu: Mam obecné znalosti ze všech raidu + většinu melee class, Aktivní a přátelsky přístup, Rád poradím když budu vědět Smile

Znáš někoho z refusion: No do vaší guildy přešlo pár lidi od nás a určitě znám i par ostatních ale ted si konkretní nicky asi nevybavím Very Happy

Screen z Raidu: Dmg si nescreenuju, mam jen tenhle https://2img.net/r/ihimizer/img831/1969/ssscg.jpg

Odkaz na Armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Ares&cn=Thorzo
Equip: t4+

Alta nemám žadného, možna si časem udělam druida na sbírací profky.

Tak to by bylo asi vše, na připadné dotazy samozřejmě rád odpovím zde nebo ingame .)
Návrat nahoru Goto down
Zachynko

Poèet pøíspìvkù : 45

PříspěvekPředmět: Re: Thorzo - Combat Rogue   Thorzo - Combat Rogue I_icon_minitimeThu 18 Apr - 20:42:28

Pekná prihláška ,za mna ÁNO Wink
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Thorzo - Combat Rogue   Thorzo - Combat Rogue I_icon_minitimeThu 18 Apr - 22:09:56

Taky jsem ZA.
Návrat nahoru Goto down
Powerfull

Poèet pøíspìvkù : 14

PříspěvekPředmět: Re: Thorzo - Combat Rogue   Thorzo - Combat Rogue I_icon_minitimeFri 19 Apr - 11:09:36

Potkal jsme se sním na pár raidech a vidim ho furt v Sw takže je aktivní a v dungu ví co děla jsem PRO.
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

PříspěvekPředmět: Re: Thorzo - Combat Rogue   Thorzo - Combat Rogue I_icon_minitimeFri 19 Apr - 19:21:57

AHoj,

mě se totok líbí.

U mě také Za
Návrat nahoru Goto down
Gream

Poèet pøíspìvkù : 11

PříspěvekPředmět: Re: Thorzo - Combat Rogue   Thorzo - Combat Rogue I_icon_minitimeSat 20 Apr - 12:21:31

PŘIJAT napiš mi ingame o inv.

Prosim o LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Thorzo - Combat Rogue   Thorzo - Combat Rogue I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Thorzo - Combat Rogue
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Combat Rogue - Yousuxhard
» Bleskacik Combat Rogue
» Rogue - Pshero

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Refusion :: Refusion :: Přihlášky-
Přejdi na: