Refusion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Refusion

Alianční guilda působící na českém free serveru Ares.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Freyo-elemental shaman

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Freyo

Poèet pøíspìvkù : 2

Freyo-elemental shaman Empty
PříspěvekPředmět: Freyo-elemental shaman   Freyo-elemental shaman I_icon_minitimeThu 18 Apr - 20:50:28

Nick: Freyo
Class: Shaman
Race: Draenei
Main spec: Elemental
Talenty: 41/0/20

Jaké máš zkušenosti s touto class: Hraji za ni již 3 roky, prošla jsem s ní raidy až po hyjal.
Jak dlouho hraješ wow? Už to bude sedmý rok.
Played postavy: 14 dní
Předcházející guilda: Sluneční zátoka a další dvě velmi krátkodobě kvůli malému počtu členů(nesložily se raidy).
Důvod odchodu z předcházející guildy? Rozpad guildy

Equip: Heroic/Kara/T4
Talenty: http://calculators.iradei.eu/talents/shaman.htm?
5500014500001535105100000000000000000000005105301005000000000
Armory: tbcarmory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Ares&cn=Freyo

Screen: Měla jsem velmi pěkný screen z killu Morrogrima, kde byli všichni v euforii, jelikož to byl velmi "vzrušující" pull:-)A tak jsem si řekla, že tuto památnou chvíli zvěčním i přes heslo GuMa, že "my nescreenujem" .Bohužel byl uploadnut na forum Sluneční zátoky, které je momentálně zablokováno a originál jsem si neprozřetelně smázla...

Profese+skill: JWC(full), mining(full), Cooking+Fishing(velmi malý skill u obou)
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen? do headky mám, u aldoru jen po ten menší glyph
Máš nějaké alty? Artemis, byla jsem s ní u vás na chvíli, tenkrát se vyskytl velký časový pres, tak jsem s ní nechtěla zbytečně zaclánět a odešla jsem. Artemis má sice slušný pve eqip, ale momentálně slouží na občasné PvP vyžití.
Čím nám můžeš být přínosem? Pokud hledáte hráče, kteří nejsou nolifeři, ale spolehlivě přijdou na raid, na který se zapíší a to připraveni, používají rozum u pullů, hru si užívají a rádi si i po raidu ještě pokecají na TS, jsem vaše draneika:-)
Jste schopni používat TS: Ano, proklamuji zásadu, že každý musí být na TS/mumblu/Ventrillu při raidu:-)Zažila jsem mnoho wipů z důvodu nepřítomnosti třebas pouze jednoho člena na komunikátoru.
Odkdy dokdy jste schopni raidovat? Časově zvládám 1-2 raidovací dny v týdnu, od té 6(7) do 11.
Proč právě Refusion? Chvíli jsem byla členem a dobře na mne zapůsobilo vedení a dále k vám přešlo několik bývalých členů od zátoky:)Navíc hledám stálici, naše guilda vypadala pevně, bohužel poměry na serveru s ní(spíše s GuMem) trochu zahýbaly-vy jste stále tady a aktivní, to je pro mě směrodatné, stálost.

Město: Vsetín
Věk: 22
Znáš někoho z Refusion: Bývalé členy zátoky, Wydlica
Pár věci o sobě: Momentálně studuji třetí ročník architektury a stavitelství v Ostravě, proto je také můj časový rozvrh variabilní v průběhu semestru-však to znáte:)Ale pokud se na raid zapíšu, tak přijdu. Rozhodně nemíním u wow trávit čas denně 10 hodin jak to bývalo kdysi dávno:)Člověk se potřebuje provětrat, protáhnout, na kolo, do hory, badminton, co se dá, kor když je teď najednou tak krásně po té dlouhé zimě:)A proč vlastně hraju PvE?(ta otázečka mi tu možná trochu chybí) Protože mám ráda těch 25 lidí po kopě fungujících jako jeden stroj, to očekávání, co se stane, padne/nepadne, co padne:DNejde mi o loot, to je třešnička, jde mi o lidi, a to to pohádkové prostředí no. Mám ráda fantasy:)Jo a jsem holka, ale to už u wowka snad není rarita!Smile

Návrat nahoru Goto down
Freyo

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Screen   Freyo-elemental shaman I_icon_minitimeThu 18 Apr - 21:19:24

Nakonec se mi podařilo vlomit na svůj profil: https://2img.net/r/ihimg/a/img138/6421/morrogrim.png
Smile
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Freyo-elemental shaman   Freyo-elemental shaman I_icon_minitimeThu 18 Apr - 21:58:04

Nemám co bych dodal. ANO
Návrat nahoru Goto down
Zachynko

Poèet pøíspìvkù : 45

PříspěvekPředmět: Re: Freyo-elemental shaman   Freyo-elemental shaman I_icon_minitimeFri 19 Apr - 5:41:32

Pekna prihláška . Nápis mi ingame keby niečo ..si PRIJATY...alebo nápis niekomu z vedenia Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Freyo-elemental shaman   Freyo-elemental shaman I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Freyo-elemental shaman
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ownag - elemental shaman
» Caramell - RESTO/ELE shaman
» Hailey - resto / enha shaman

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Refusion :: Refusion :: Přihlášky-
Přejdi na: