Refusion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Refusion

Alianční guilda působící na českém free serveru Ares.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Safiro-Shadow Priest

Goto down 
+2
Powerfull
Safiro
6 posters
AutorZpráva
Safiro

Poèet pøíspìvkù : 1

Safiro-Shadow Priest Empty
PříspěvekPředmět: Safiro-Shadow Priest   Safiro-Shadow Priest I_icon_minitimeFri 19 Apr - 13:44:01

Dobrý den,

Nick: Safiro
Class: Priest
Race: Human
Main spec: Shadow
Talenty: 12/00/49

Jaké máš zkušenosti s touto class?: Je to moje srdcovka, mám projité tbc celé a wotlk kromě citadely. (Narnias)
Jak dlouho hraješ WoW?: Tuším už 7 let to bude
Played postavy: 15 dní
Předcházejicí guilda/y: Sluneční zátoka a asi dvě předchozí ještě, ale velice krátce-málo lidí a rozumu na raid...
Důvod odchodu z předcházející guildy: Rozpad guildy

Equip: Vyhovující?Very Happy Z tailoru/epic...v batůžku 2xT4 ale čekám na 4xset...

Talent build: http://calculators.iradei.eu/talents/priest.htm?0502300110000000000000000000000000000000000503250510250103051551

Armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Ares&cn=Safiro

Profese +skill: Tailor a Enchant, oboje 375

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Sir, yes sir
Máš nějaké alty?: Rennesaira-Holy Paladin
Čím nám můžeš být přínosem ?: Znám taktiky, používám hlavu ale samozřejmě ctím autoritu. Nejsem na wow 24/7 ale když mi práce dovolí a zapíšu se na raid tak přijdu, v plné polní. Plus mám enchant!Very Happy
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : záleží dost na práci. Moc mi nevyhovuje raidovací čas od 6, jelikož v práci málokdy končím v 5, ale jestliže bude více raid.dnů měla bych pár trefit, když budu mít volno.
Proč právě Refusion ? : Několik lidí ze zátoky přešlo k Vám, plus jste asi momentálně jediní, kdo má snahu a potenciál raidovat

[Real Informace]
Město: Brno
Věk: 23
Znáš někoho z Refusionu?: Freyo, Thorzo...zátoka :-)
Pár věcí o sobě: Jsem nekonfliktní, ale zase si nenechám srát na hlavu. Když se mi něco nelíbí tak to řeknu, ale nebudu řešit kraviny samozřejměSmile Wow nehraju pro eq ale pro ten odpočinek od RL a je pěkný adrenalin jít třeba ted T5 a snažit se vymyslet geniální taktiky...
Návrat nahoru Goto down
Powerfull

Poèet pøíspìvkù : 14

PříspěvekPředmět: Re: Safiro-Shadow Priest   Safiro-Shadow Priest I_icon_minitimeFri 19 Apr - 14:12:24

Přihláška pěkne zpracovana zkušenosti jsou Eq není špatny myslím si že bude přínosem pro guildu.

Jsem Pro.
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

PříspěvekPředmět: Re: Safiro-Shadow Priest   Safiro-Shadow Priest I_icon_minitimeFri 19 Apr - 19:26:43

U mě pěkná přihláška a EQ více než dostačující.

Jsem Určitě PRO!

Hlavně aktivních SH priestu s EQuipem je teď málo.
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Safiro-Shadow Priest   Safiro-Shadow Priest I_icon_minitimeSat 20 Apr - 8:04:08

NEnašel jsem duvod být proti. Smile
Návrat nahoru Goto down
Gream

Poèet pøíspìvkù : 11

PříspěvekPředmět: Re: Safiro-Shadow Priest   Safiro-Shadow Priest I_icon_minitimeSat 20 Apr - 12:24:31

Za mě také ANO.
Návrat nahoru Goto down
Stormbolt

Poèet pøíspìvkù : 20

PříspěvekPředmět: Re: Safiro-Shadow Priest   Safiro-Shadow Priest I_icon_minitimeMon 22 Apr - 16:42:18

Určite áno.
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

PříspěvekPředmět: Re: Safiro-Shadow Priest   Safiro-Shadow Priest I_icon_minitimeTue 23 Apr - 22:49:45

U mě taktéž PRO.

Přijat

Lock

//napiš si o Inv
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Safiro-Shadow Priest   Safiro-Shadow Priest I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Safiro-Shadow Priest
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Hurt - shadow priest
» Revo - Shadow Priest
» Kungi, Shadow priest
» Maverik Priest CoH
» Cressida - CoH/spirit priest

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Refusion :: Refusion :: Přihlášky-