Zdravím,
rád bych se ucházel o členství v guildě Refusion. Nějaké to info o mé postavě a o mně:
Nick: Revo
Class: Priest
Race: Human
Main spec: Shadow
Talenty: 14/00/47
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Za dob TBC jsem hrával holy priesta na Spojce, ovšem vyexpen byl jako shadow. Nyní, když jsem se vrátil k WoW, hraju už jen Shadow priesta. Našel jsem si spousty informací o rotacích, talentech, gemování, etc. a skloubil je s vlastní zkušeností zde na serveru.
Jak dlouho hraješ WoW?: Hrál jsem vždy delší dobu s přerušením, součtem tipuji, že 3-4 roky.
Played postavy: 14 dní
Předcházejicí guilda/y: The Dark Stalkers
Důvod odchodu z předcházející guildy: Rozpad guildy
Equip: Equip T4 instance/HC/Epic z Tailoringu/Reputace. 2 části T4
Talent build: Talent buildArmory: ArmoryProfese +skill:Enchanting - 375
Tailoring - 375
Cooking - 375
Fishing - 330
PreQ:Karazhan - Ano (ikdyž teď už není podstatný)
SSC - Chybí Nightbane
TK - Pracuji na Trialkách
BT - Série začínající v SSC
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ?: Oboje ano
Máš nějaké alty?: Dolik - Ele Shaman (52 lvl)
Čím nám můžeš být přínosem ?: Možnost účastnit se většiny raidů, fish/cook a obecně profese - na ench i tailoring mám relativně dost materiálu. Schopností zlepšovat jak sebe a své výkony, tak předávat své zkušenosti a znalosti ze světa WoW. Vůdčí schopnost, tedy schopnost vést raid a koordinovat hráče, mi není cizí, vedl jsem spousty raidů jak na TBC, tak na WotLKu, ovšem radši dávám přednost zkušenějším.
Jste schopni používát TS3 ?: Ano (poslouchat i mluvit)
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ?: V pracovních dnech prakticky kdykoliv. O víkendu bývám většinou s přítelkyní, ovšem neděle od 7 by nebyl problém a kdyby bylo jo potřeba, přítelkyně je dost shovívavá
Proč právě Refusion ?: Server v posledních dnech má problém s nízkým počtem hráčů a dojížděj na to i guildy. A tak, když jsem si hledal novou guildu, zajímal mě primárně počet online lidí v guildě a z toho Refusion vyšel nejlépe. Jelikož si nepamatuji na žádného člověka, který by byl pod vaším štítem a choval se nějak nevhodně, neviděl jsem jediný problém, proč si nevyhledat stránky, přečíst co a jak, zažádat o členství a doufat. Jednoduše jsem hledal schopnou PVE guildu s velkým počtem aktivních lidí a právě tak Refusion vypadá.
[Real Informace]
Město: Tanvald
Věk: 21
Znáš někoho z Refusionu?: Bohužel ne
Pár věcí o sobě: Přátelský a nekonfliktní člověk s "usměvavou" povahou, s chutí se zlepšovat, poznávat nové raidy/taktiky/postupy a ochotný přijmout názory i kritiku. Rád poznám nové lidi i "prostředí", doposud jsem neměl problém se vžít a zapojit do jakéhokoliv okruhu lidí. Samozřejmě, jako každý normální člověk i já mám své dny, kdy usměvavost jde stranou, ovšem ty jsou spíš výjimkou. Kromě hraní WoW jsem si zažil i funkci developera (Posterus) a několikrát jsem měl svůj server jen tak pro zábavu. Nejsem žádnej velkej programátor, ale díky obecné znalosti core/DB vím, jak některé věci ve WoW na free serverech fungují.