Refusion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Refusion

Alianční guilda působící na českém free serveru Ares.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Revo - Shadow Priest

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
D0L1K

Poèet pøíspìvkù : 2

Revo - Shadow Priest Empty
PříspěvekPředmět: Revo - Shadow Priest   Revo - Shadow Priest I_icon_minitimeSun 21 Apr - 19:18:31

Zdravím,
rád bych se ucházel o členství v guildě Refusion. Nějaké to info o mé postavě a o mně:

Nick: Revo
Class: Priest
Race: Human
Main spec: Shadow
Talenty: 14/00/47

Jaké máš zkušenosti s touto class?: Za dob TBC jsem hrával holy priesta na Spojce, ovšem vyexpen byl jako shadow. Nyní, když jsem se vrátil k WoW, hraju už jen Shadow priesta. Našel jsem si spousty informací o rotacích, talentech, gemování, etc. a skloubil je s vlastní zkušeností zde na serveru.
Jak dlouho hraješ WoW?: Hrál jsem vždy delší dobu s přerušením, součtem tipuji, že 3-4 roky.
Played postavy: 14 dní
Předcházejicí guilda/y: The Dark Stalkers
Důvod odchodu z předcházející guildy: Rozpad guildy

Equip: Equip T4 instance/HC/Epic z Tailoringu/Reputace. 2 části T4

Talent build: Talent build

Armory: Armory

Profese +skill:
Enchanting - 375
Tailoring - 375
Cooking - 375
Fishing - 330

PreQ:
Karazhan - Ano (ikdyž teď už není podstatný)
SSC - Chybí Nightbane
TK - Pracuji na Trialkách
BT - Série začínající v SSC

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ?: Oboje ano
Máš nějaké alty?: Dolik - Ele Shaman (52 lvl)
Čím nám můžeš být přínosem ?: Možnost účastnit se většiny raidů, fish/cook a obecně profese - na ench i tailoring mám relativně dost materiálu. Schopností zlepšovat jak sebe a své výkony, tak předávat své zkušenosti a znalosti ze světa WoW. Vůdčí schopnost, tedy schopnost vést raid a koordinovat hráče, mi není cizí, vedl jsem spousty raidů jak na TBC, tak na WotLKu, ovšem radši dávám přednost zkušenějším.
Jste schopni používát TS3 ?: Ano (poslouchat i mluvit)
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ?: V pracovních dnech prakticky kdykoliv. O víkendu bývám většinou s přítelkyní, ovšem neděle od 7 by nebyl problém a kdyby bylo jo potřeba, přítelkyně je dost shovívavá Smile
Proč právě Refusion ?: Server v posledních dnech má problém s nízkým počtem hráčů a dojížděj na to i guildy. A tak, když jsem si hledal novou guildu, zajímal mě primárně počet online lidí v guildě a z toho Refusion vyšel nejlépe. Jelikož si nepamatuji na žádného člověka, který by byl pod vaším štítem a choval se nějak nevhodně, neviděl jsem jediný problém, proč si nevyhledat stránky, přečíst co a jak, zažádat o členství a doufat. Jednoduše jsem hledal schopnou PVE guildu s velkým počtem aktivních lidí a právě tak Refusion vypadá.

[Real Informace]
Město: Tanvald
Věk: 21
Znáš někoho z Refusionu?: Bohužel ne
Pár věcí o sobě: Přátelský a nekonfliktní člověk s "usměvavou" povahou, s chutí se zlepšovat, poznávat nové raidy/taktiky/postupy a ochotný přijmout názory i kritiku. Rád poznám nové lidi i "prostředí", doposud jsem neměl problém se vžít a zapojit do jakéhokoliv okruhu lidí. Samozřejmě, jako každý normální člověk i já mám své dny, kdy usměvavost jde stranou, ovšem ty jsou spíš výjimkou. Kromě hraní WoW jsem si zažil i funkci developera (Posterus) a několikrát jsem měl svůj server jen tak pro zábavu. Nejsem žádnej velkej programátor, ale díky obecné znalosti core/DB vím, jak některé věci ve WoW na free serverech fungují.
Návrat nahoru Goto down
Phoenixek

Poèet pøíspìvkù : 24

PříspěvekPředmět: Re: Revo - Shadow Priest   Revo - Shadow Priest I_icon_minitimeSun 21 Apr - 19:22:42

Pokud budeš aktivní a víceméně na každém raidu, nemám problém jelikož mi chybí support sh priest Smile
Návrat nahoru Goto down
D0L1K

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: Revo - Shadow Priest   Revo - Shadow Priest I_icon_minitimeSun 21 Apr - 19:30:21

Myslím, že aktivita není problém Smile .. Většinu času, co jsem doma, hraji WoW, příležitostně si zahraju LoL. WoW navíc hraju čistě jen na Aresu, nikdě jinde. Kdyby server teoreticky skončil, znamenalo by to pro mne i konec s WoW obecně.
Návrat nahoru Goto down
Zachynko

Poèet pøíspìvkù : 45

PříspěvekPředmět: Re: Revo - Shadow Priest   Revo - Shadow Priest I_icon_minitimeSun 21 Apr - 20:20:37

Áno som za
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

PříspěvekPředmět: Re: Revo - Shadow Priest   Revo - Shadow Priest I_icon_minitimeSun 21 Apr - 20:25:58

PRO
Návrat nahoru Goto down
Stormbolt

Poèet pøíspìvkù : 20

PříspěvekPředmět: Re: Revo - Shadow Priest   Revo - Shadow Priest I_icon_minitimeMon 22 Apr - 16:40:36

Áno
Návrat nahoru Goto down
Hrouza

Poèet pøíspìvkù : 46

PříspěvekPředmět: Re: Revo - Shadow Priest   Revo - Shadow Priest I_icon_minitimeTue 23 Apr - 22:50:26

Stejně jako ostatní.

Jsem Pro.

Přijat

Lock

//Napiš si o Inv
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Revo - Shadow Priest   Revo - Shadow Priest I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Revo - Shadow Priest
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Safiro-Shadow Priest
» Kungi, Shadow priest
» Hurt - shadow priest
» Maverik Priest CoH
» Cressida - CoH/spirit priest

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Refusion :: Refusion :: Přihlášky-