Sonys
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 04. 04. 13
| Předmět: Sonys - Fire Mage Thu 4 Apr - 11:39:56 | |
| [WoW]Nick: SonysClass: MageRace: HumankaMain spec: Fire powaTalenty: 02/48/11Jaké máš zkušenosti s touto class?: Wowko hraju od počátku TBC mou hraci postavou byl Mage , Druid tyto 2 chary jsou moje srdckovky co se wow týče zkušenosti veliké Hyjal,Bt,Swp,ZA atd atd ze servru Mystiq.cz pak Mystiq.org , Narnias atd hral sem také na Deimosu Pve v dobré guildě takže na wotlku zkušenosti po Togc 25 5/5 Jak dlouho hraješ WoW?: Možná už to brzo bude 6 rokem ( samozřejmě počitam do toho i nějaké pauzičky třeba par měsicu )Played postavy: 23 days , 23 hours , 53 minut. Předcházejicí guilda/y: RTV - ( Růžové Turbo Veverky )Důvod odchodu z předcházející guildy: Kick za neaktivtu na raidy to bylo z důvodu že sem vůbec neměl čas teďka už ho mám dost dá se řict stači řict kdy tu mam bejt a budu tu.Equip: Kara/heroic/za Boj Talent build:http://calculators.iradei.eu/talents/mage.htm?2000000000000000000000050521230230333005312502030320010000000000000Armory: tbcarmory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Ares&cn=Sonys Screen z raidu: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/846/wowscrnshot032413122108.jpg/ Btw - už nevim kde to bylo Alcatraz nebo tak něco tam na sCreenu mužete vidět aj moje UI + moje BIndy dodám screen z Loginu ještě https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/547/wowscrnshot031813140338.jpg/Profese +skill:Herbalism - 375 Alchemie ( Specializace na Transmutation ) Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : SamozřejměMáš nějaké alty?: Druid - Resto PVP , DiosČím nám můžeš být přínosem ?: Tak určitě svoji dobrou povahou , ochotnou pomocí a celkově v raidech svýma skušenostma a svým Dpskem svou Aktivitou klidně potky , flašky a Elixírky a podobně. Myslím si že bych k vám dobře zapadl a rád vám pomoch s progresem Ať této sezony tak přiští Jste schopni používát TS3 ? : AnoOdkdy dokdy jste schopni raidovat ? : po dobu jak rozhodne Raid Leader dokažu se přizpůsobytProč právě Refusion ? : Váš hráč co psal na worldu nábor.. neváhal sem a ihned jsem se informoval jak to máte z magama a rozhodl sem se že si podam přihlašku a vyzkouším svoje štěstí. Proč Refusion ? myslim si že ste guilda založená na dobrém kolektivu a raid probýhá v klidu a je to v pohodě strávený Raid kde se lidi i pobaví[Real Informace]Město: Smrk Okres Třebíč , kraj VysočinaVěk: 20Znáš někoho z Refusionu?: Určitě ano z Hc dungu nebo Bg ale z hlavy fakt nevimPár věcí o sobě: Menuji se Jirka sem přátelský pohodoví člověk nemá rád Agresivitu. študoval sem školu ale boužel sem zapoměl jakou a kde. Jezdim občas na montáže do zahraničí chlastat ovšem Noťas si beru sebou a pokud nejsu nasračku sem ready na raid. Nekouřím ani nehulím ( když sem namol tak nevim takže nemužu napsat ) Toť asi vše KOníčky wowko a milujem motorky a žensky a pívo zatím se mějte díky za přečtní přihlášky a vaše názory všecky otazky rad zodpovím nebo vysvětlím tímto se loučím a brzo naschle čuZZZZ Btw: za chyby v textu se omlouvám | |
|
Zachynko
Poèet pøíspìvkù : 45 Join date : 17. 03. 13
| Předmět: Re: Sonys - Fire Mage Thu 4 Apr - 12:05:09 | |
| Ako CLko magov mozem povedat ze som sn im spokojny,u mna sa informoval a vidim to na dobreho maga. +talenty su dobre+equip je fajny az na tie pvp sholdre,ale ma aj ench vsade takze super+pohral si sa s prihlaskou co o tebe tiez nieco hovori+si starsi,snad aj rozumu budes mat viac-nemas vela hitu(iba 8%).. potrebujes 12% ale kedze nemas socky tak ked to das do hitu myslim ze to dorovnas... )za mna: ANO | |
|
Sonys
| |
Phoenixek
Poèet pøíspìvkù : 24 Join date : 30. 06. 11 Age : 32
| Předmět: Re: Sonys - Fire Mage Thu 4 Apr - 13:00:55 | |
| Miluje pivo, takže jsem PRO | |
|
Gream
Poèet pøíspìvkù : 11 Join date : 30. 06. 11
| Předmět: Re: Sonys - Fire Mage Thu 4 Apr - 15:49:33 | |
| Přihláška vpohodě, nejsem proti. Jen aby nebylo zase mágů přehršel:)
Jsem PRO | |
|
Sonys
| Předmět: Re: Sonys - Fire Mage Thu 4 Apr - 17:07:35 | |
| - matess napsal:
- Přihláška vpohodě, nejsem proti. Jen aby nebylo zase mágů přehršel:)
Jsem PRO V pohodě když se nedostanu na raid zlobit se nebudu | |
|
Stormbolt
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 24. 02. 13
| Předmět: Re: Sonys - Fire Mage Thu 4 Apr - 17:14:59 | |
| + všetko
U mňa 100% ANO. Perfektne vyplnená prihláška. | |
|
Zachynko
Poèet pøíspìvkù : 45 Join date : 17. 03. 13
| Předmět: Re: Sonys - Fire Mage Thu 4 Apr - 17:55:25 | |
| Mage prijatý . Prosím LOCK | |