Nick: Maverik
Class: Priest
Race: Human
Main spec: Holy
Talenty: 20/41/00
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Hrával jsem spíše jiné classy. Priesta zvládám dobře ale zatim sem tu neměl příležitost jít nějaký těžší dung / raid ... neni to nic těžkýho
Jak dlouho hraješ WoW?: No začal jsem tak pře 7mi lety ale nehraji to v kuse. Sem tam sem měl různě dlouhé přestávky.
Played postavy: 3dny 12hodin 23minut 10sekund
Předcházejicí guilda/y: Nějak ze záčátku serveru jsem byl u Vás ale pak jsem delší dobu nemě přístup k internetu.
Důvod odchodu z předcházející guildy: vyhozen za neaktivitu ( od Vás)
Equip: pre Kara
Talent build:
http://calculators.iradei.eu/talents/priest.htm?5032001130500000000000035500032300150530051000000000000000000000Armory:
MaverikProfese +skill:
Tailoring 111
Enchanting 56
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Nemám
Máš nějaké alty?: Rybana, warrior arms pvp
Čím nám můžeš být přínosem ?: Až naberu nějaký equip tak budu určitě užitečný healer. Jsem schopný dělat to co mi řekne RL a hlavně mě healování baví.
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : cca od 18 až do půlnoci
Proč právě Refusion ? : Protože jsem v Refusion byl už na Narniasu a i tady ale kvůli stěhování sem nějakou dobu neměl internet a byl jsem vyhozen za neaktivitu. Rád bych se vrátil zpátky. A taky tu mám kamaráda.
[Real Informace]
Město: Praha
Věk: 20
Znáš někoho z Refusionu?: Mitre
Pár věcí o sobě: Jmenuju se Honza studuju 3. rokem na SoŠ stavební a zahradnická na Praze 9. Mojí nejoblíbenější čiností je řízení auta i když toho bylo za poslední 2 roky možná až až
včetně nějakejch těch kolizí
. Mám rád pivo, nejradši asi Staráče a Svijany a rád poslouchám hlasitě hudbu, jak na bednách doma tak v autě. To je asi tak všechno teda
tak předem děkuju za Váš verdikt