Nick: Kungi
Class: Priest
Race: Draenei
Main spec: Shadow
Talenty: 14/0/47
http://calculators.iradei.eu/talents/priest.htm?0502300130000000000000000000000000000000000503250110250123051551v disco mám zatiaľ wand dmg , pretože bez spiritu s KZ a vyššie je priest mimo raidu skoro stále bez many , na koľko demonic runy sa tu farmia dosť ťažko a mana potky sú dosť drahé keď sa nedostanem poriadne ani na HC :/ v shadow sa equipom mení Hit -> cd na mind blast takisto aj podľa haste aby mi sedela rotácia s dotkami aby mohli tikať a tikať
Jaké máš zkušenosti s touto class?: asi 3 roky som hrával tbc aj keď ešte s classou ako "noob" ale chodieval som už Hyjal a ostatné dungy okrem Illidana a SWP potom som prešiel na WotLK kde som si prešiel na funku Naxx , ToC , ICC a väčšinu HCčiek/Normalov ale vždy som túžil dostať sa do funkčného Ulduaru.. po čase som sa vrátil s5 na TBC kde to po opravách už fungovalo konečne "dobre" dostal som aj cez Illidana , progress sa zastavil u brutalusa keď to head GM vzdal pretože sme na servery hrali v pomere H-50:5-A a s 50 ľudí bolo 45 z našej G
Jak dlouho hraješ WoW?: 6 rokov
Played postavy: 2days 14 hours
Předcházejicí guilda: žiadna , na poslednom servery Arte et Marte
Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad servera
Equip: modrý väčšinou z Questov sem tam niečo z HC / Normalov
ArmoryScreen z RaiduProfese +skill:
Tailoring 159 nechcel som plytvať zatiaľ goldy kým nemám aspoň 60% fly
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Headka mám Friendly/Revered Shouldre Honored/Exalted (Aldor)
Máš nějaké alty?: Nie
Čím nám můžeš být přínosem ?: rád by som si znova zaspomínal na TBC , keďže to bol podla mňa najlepší datadisk a zažil s vami kopu srandy , úspechov a určite neujdem pred prvým problémom v guilde
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : pokiaľ bude ohlasený raid nieje problém cez týždeň ani cez víkend, výnimočne ak by sa mi nakopilo učenie
Proč právě Refusion ? : mám tam kamoša z bývalej guildy a vyzeráte navonok ako schopný kolektív dokázať niečo v tejto hre
[Real Informace]
Město: Hurbanovo
Věk: 16
Znáš někoho z Refusionu?: Kumarr
Pár věcí o sobě: študujem na Gymnáziu v Nových Zámkoch, som v 2 ročníku, som nekonfliktný, tolerantný, obľubujem futbal a korčulovanie.
Díky za prečítanie a verím v kladné odpovede
Kungi/Richard